Qui som

La Corredoria d’Assegurances DALMAU-GOMEZ & INVERGEST S.L. és el resultat de l’acord de fusió entre l'Elena Gómez i Poveda  i en Josep Pérez i León , com Administradors  de les corredories DALMAU-GOMEZ S.L. i  INVERGEST GIRONA 1986 S.L. respectivament.

El 14 de novembre del 2011 es va constituir la nova Societat i el 9 de març de 2012 la Generalitat de Catalunya ens va donar l’autorització fent la inscripció en el Registre Administratiu Especial de Mediadors d’Assegurances amb el número J470GC.

La nostra Corredoria, d’acord amb el que disposa la Llei 26/2006 de 17 de juliol de Mediació d’Assegurances i Reassegurances Privades , té concertada una assegurança de Responsabilitat Civil segons l’article 27.1.e) i acreditada la capacitat financera segons l’article 27.1.f) de l’ esmentada Llei.

També, i d’acord amb els articles 44, 45 i 46 de la Llei 26/2006 de 17 de juliol de Mediació d’Assegurances i Reassegurances Privades, els nostres clients disposen del departament de servei d’atenció al client / defensor del client.

Història

Història

En Pere Dalmau i Bou inicià a l’any 1959 la seva experiència professional en l’àmbit assegurador com Agent d’Assegurances de la Companyia Caja de Previsión y Socorro , fins que el 1967 va traspassar la gestió de l’empresa al seu fill en Narcís Dalmau i Teixidor .

A l’any 1993 en Narcís Dalmau i Teixidor i la seva esposa l'Elena Gómez i Poveda van constituir la Societat de Corredoria d’Assegurances DALMAU-GOMEZ S.L.

D’altra banda, en Josep Pérez i León inicià a l’any 1986 la seva activitat com Agent d’Assegurances amb la companyia asseguradora ADRIÁTICA de Seguros i Reaseguros S.L. passant a ser Inspector Comercial  d’aquesta companyia a l’any 1988 . Des d’aquest moment  va treballar en distintes companyies asseguradores exercint  diverses  responsabilitats , fins que a l’abril del 2004 decideix no continuar a la companyia asseguradora ZURICH de Seguros i Reaseguros S.L.  per constituir la Societat de Corredoria INVERGEST GIRONA 1986 S.L.